Menu
Το καλάθι σας

Επιστροφές / Αλλαγές / Ακυρώσεις

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ /ΑΛΛΑΓΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που περιγράφονται σε αυτή την πολιτική ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Diamantopouloshome στην Ελλάδα μέσα από το διαδίκτυο στον ιστότοπο www.diamantopouloshome.gr


Ακύρωση παραγγελίας

Όταν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.diamantopouloshome.gr, έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που κάνατε την παραγγελία.


Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Κατά την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης θα πρέπει να ελέγξει εξωτερικά τις συσκευασίες, επιβεβαιώνοντας την ανυπαρξία εξωτερικών και αισθητικών ελαττωμάτων. Στην περίπτωση ελαττώματος ο καταναλωτής δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή των ειδών και να το επιστρέψει στο διανομέα, να παραλάβει υπογράφοντας με επιφύλαξη του περιεχομένου ή να επικοινωνήσει με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας εντός 14 ημερολογιακών ημερών μέσω της φόρμας υπαναχώρησης ή στέλνοντας εγγράφως το αίτημά του. Σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής, χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα.


Υπαναχώρηση και επιστροφή προϊόντων λόγω αλλαγής γνώμης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων,  από την ημέρα κατά την οποία μας κοινοποιήσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση αγοράς των ειδών. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της προθεσμίας των δεκατεσσάρων (14) ημερών. από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος παραλαβής και επιστροφής των προϊόντων. 


Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε (αρχική συσκευασία), δεν εχουν χρησιμοποιηθεί και συνοδεύονται με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την επιστροφή των προϊόντων συμπληρώνετε τη φόρμα υπαναχώρησης η οποία εμφανίζεται πατώντας το πλήκτρο ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ και την αποστέλλεται στο e-mail: info.diamadopoulos@gmail.gr. Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν μπορεί να ασκηθεί για αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένα για τον συγκεκριμένο καταναλωτή. Η παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από τη διεύθυνση που είχατε δηλώσει εξαρχής για την αποστολή τους και την οποία μας έχετε υποδείξει γραπτώς. Αν δεν μπορείτε να επιστρέψετε μόνοι σας τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από το online κατάστημα του Diamantopouloshome  (www.diamantopouloshome.gr) η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς μπορεί να τα επιστρέψει για εσάς με μία επιπλέον χρέωση. Η χρέωση για τη μεταφορά των προϊόντων σας εξαρτάται από τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας, το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων. Όποιο τρόπο και αν επιλέξετε για την αίτηση επιστροφής των προϊόντων, το αίτημα επιστροφής τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που μας δηλώνετε το αίτημα επιστροφής των εμπορευμάτων. Εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστραφέντων εμπορευμάτων από τo Diamantopouloshome, και εφόσον αυτά δεν έχουν υποστεί ζημιές ή φθορές και υφίστανται όλες οι προϋποθέσεις επιστροφής τους, το Diamantopouloshome θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων πλην το κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής των προϊόντων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο πελάτης για την αρχική συναλλαγή (π.χ. πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό), εκτός εάν ο πελάτης έχει συμφωνήσει ρητώς κάτι διαφορετικό.  Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται αφού μας ενημερώσετε γραπτώς για το αίτημα επιστροφής των προϊόντων και εμείς δεχτούμε την επιστροφή τους και υπό την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα έχουν παραδοθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς. Εάν το επιστραφέν προϊόν έχει υποστεί ζημιές ή φθορές από υπαιτιότητα του πελάτη ή έχει μειωθεί η αξία του από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των προϊόντων, το Diamantopouloshome θα εκτιμήσει την αξία των ζημιών και το ύψος της μείωσης της αξίας τους και σε περίπτωση που το Diamantopouloshome υποχρεωθεί να προβεί σε επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, το αντίστοιχο ποσό της ζημίας θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό της επιστροφής.

Εκτός των δικαιωμάτων που παρέχονται με την πολιτική επιστροφών, αναγνωρίζονται, σε κάθε περίπτωση, όλα τα δικαιώματα που ισχύουν για τους καταναλωτές από τις ισχύουσες διατάξεις και τους νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης, καθώς και οποιοδήποτε δικαίωμα προκύπτει σε σχέση με τους όρους εγγύησης των προϊόντων.

Επισήμανση: Προσοχή!!! Τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας δεν γίνονται επιστροφή.

Επισήμανση: Προϊόντα - ανταλλακτικά προϊόντων δεν επιστρέφονται (πχ ανταλλακτικά πολυθρόνων, ανταλλακτικά ομπρελών)

Επισήμανση: Τα προϊόντα που χρίζουν αντικατάσταση ή επιδιόρθωση, θα πρέπει να επιστραφούν (ακριβώς με την ίδια διαδικασία που απεστάλησαν και στην αρχική τους συσκευασία)

Αφού ελεγχθούν τότε γίνεται αντικατάσταση ή επιδιόρθωση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικατασταθούν προϊόντα τα οποία δεν έχουν επιστρέψει πρώτα για έλεγχο.

Επισήμανση: Τα γυάλινα προϊόντα δεν επιστρέφονται λόγω ευθραυστότητας.

Επισήμανση: Τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από αφρό μνήμης πχ  πουφ, μαξιλάρια & στρώματα κλπ  δεν επιστρέφονται.

Επισήμανση: Κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προτείνετε η βιντεοσκόπηση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας.

Επισήμανση: Τα προϊόντα μοκέτες, κουρτίνες, ριχτάρια & λευκά είδη  επίσης για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές.

Επισήμανση: Όταν πραγματοποιηθεί αγορά και ο πελάτης δεν ελέγχει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος (διαστάσεις χρώμα κτλ...), είναι στη διακριτική ευχέρεια του diamantopouloshome.gr  για την αποδοχή επιστροφής του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα είτε τα ελαττωματικά θα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία με όλα τους τα ανταλλακτικά και να μην έχουν μονταριστεί..


Διαδικασία Επιστροφής..

Συμπλήρωση της Φόρμας Επιστροφής Προϊόντων.

Στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας μας θα βρείτε  Επιστροφές αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατάτε Αποστολή. 

Αφού ενημερωθούμε μέσω της Φόρμας για την επιστροφή, επικοινωνούμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της επιστροφής.

Έπειτα αποστέλλετε το προϊόν στην έδρα μας στην παρακάτω διεύθυνση:

DIAMANTOPOULOS HOME

3ο  ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΟΥ - ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 

Τ.Κ. 27100