Το χρώμα της χρονιάς επέλεξε ο Σπύρος Σούλης στο νέο του αφιέρωμα στο Maison. Η νέα τάση στην διακόσμηση και το design είναι το μπλε χρώμα, μια διαχρονική απόχρωση που επιστρέφει ως το νέο μεγάλο trend του 2020.

Στο νέο του άρθρο ο κορυφαίος διακοσμητής ακολουθεί την νέα αυτή τάση και επιλέγει έπιπλα και διακοσμητικά του Maison με βάση το μπλέ χρώμα. Παράλληλα παρουσίασε ιδέες για το πως μπορείτε να εντάξετε το μπλε στο σπίτι σας, για τους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε αλλά και για τα πλεονεκτήματα του.


Εμπνευστείτε και ανανεώστε το σπίτι σας με την κομψότητα του διαχρονικού μπλε, που θα φέρει αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας στον χώρο σας. 


Μην χάνετε χρόνο μια υπέροχη συλλογή MAISON  σας περιμένει στο   Κατάστημα DIAMANTOPOULOS HOME  Τοίχοι Μια από τις πιο απλές λύσεις για να βάλετε το μπλε στο σπίτι σας είναι να βάψετε έναν τοίχο σας μπλε. Είναι μια τολμηρή επιλογή καθώς πρόκειται για ένα αρκετά έντονο χρώμα αλλά σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Κάδρα Αν δεν αγαπάτε τις τόσο μεγάλες αλλαγές τότε μπορείτε απλά να κρεμάσετε στον τοίχο σας κάποιο κάδρο στο Χρώμα της Χρονιάς. Ο πίνακας FIUMI αξίας 71,12 ευρώ μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε σαλόνι ή τραπεζαρία.Τοίχοι Μια από τις πιο απλές λύσεις για να βάλετε το μπλε στο σπίτι σας είναι να βάψετε έναν τοίχο σας μπλε. Είναι μια τολμηρή επιλογή καθώς πρόκειται για ένα αρκετά έντονο χρώμα αλλά σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.

Κάδρα Αν δεν αγαπάτε τις τόσο μεγάλες αλλαγές τότε μπορείτε απλά να κρεμάσετε στον τοίχο σας κάποιο κάδρο στο Χρώμα της Χρονιάς. Ο πίνακας FIUMI αξίας 71,12 ευρώ μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε σαλόνι ή τραπεζαρία.

Μιας και μπήκαμε σε νέα χρονιά και νέα δεκαετία είπαμε να σας μιλήσουμε για την πιο μεγάλη τάση στη διακόσμηση αυτή τη στιγμή που δεν έχει να κάνει με αντικείμενα αλλά με χρώμα.

Θυμίζει το χρώμα του ουρανού το σούρουπο, το διαχρονικό κλασικό μπλε είναι κομψό και απλό ταυτόχρονα. Αυτό είναι το “Χρώμα της Χρονιάς” σύμφωνα με την Pantone και παρακάτω θα σας δείξουμε πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

Οι ειδικοί λένε πως το κλασικό μπλε φέρνει στο μυαλό γαλήνη και ηρεμία. Συνήθως περιγράφεται ως το χρώμα της ασφάλειας, της ηρεμίας και της ομαλότητας.

Είστε έτοιμοι να εμπνευστείτε;

Tραπεζαρία To κλασικό μπλε είναι ένα σοφιστικέ χρώμα ιδανικό για τη διακόσμηση της τραπεζαρίας. Οι καρέκλες PALOMA είναι στιλάτες, άνετες και τέλειες για ένα πλαισιώσουν ένα τραπέζι τραπεζαρίας. Το γεγονός ότι είναι και βελούδινες τις κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακές μιας και συγκεντρώνουν πάνω τους δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, το κλασικό μπλε χρώμα και το βελούδο. Αυτό το χρώμα δεν σας περιορίζει σε τίποτα. Μπορεί να συνδυαστεί και με μοντέρνα και με κλασική διακόσμηση και με όποια απόχρωση έχει το τραπέζι σας.Ένα μπλε κρεβάτι μπορεί να ενσωματωθεί τέλεια σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο και να το αναβαθμίσει χρωματικά και αισθητικά.

Φέρτε στο σπίτι σας την ηρεμία και τη γαλήνη που μπορεί να λείπουν από τη ζωή σας. Το μπλε χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Βάλτε το στο δικό σας σπιτικό με όποιον τρόπο επιλέξετε εσείς. ΣτοDiamantopouloshome  θα βρείτε όμορφα έπιπλα και διακοσμητικά στο Χρώμα της Χρονιάς - και όχι μόνο.                   
Η βάση ρεσώ PETAL αξίας 4,72 ευρώ σε χρώμα μπλε μπορεί να βάλει το χρώμα της χρονιάς στο σπίτι σας με τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για το πανέμορφο μαύρο-μπλε βάζο LEAN αξίας 10,80 ευρώ.

Υπνοδωμάτιο Το μπλε είναι ένα χρώμα διαχρονικό. Αυτό σημαίνει πως αν επιλέξετε να το βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας δεν θα σταματήσει αυτό να είναι και να δείχνει μοντέρνο. Το μπλε κρεβάτι Italy θα δώσει στο υπνοδωμάτιό σας την ένταση που μπορεί να του λείπει.              


Ένα πουφ μπορεί να ταιριάξει παντού. Γεμίστε μια άδεια γωνιά σας με ένα μπλε πουφ.  
Δείτε πόσο όμορφο δείχνει στον χώρο το BOHEMIAN χαλί συνδυασμένο με τον BOHEMIAN πουφ αλλά και τον καναπέ. Όλα στο χρώμα της χρονιάς!


Τοίχοι Μια από τις πιο απλές λύσεις για να βάλετε το μπλε στο σπίτι σας είναι να βάψετε έναν τοίχο σας μπλε. Είναι μια τολμηρή επιλογή καθώς πρόκειται για ένα αρκετά έντονο χρώμα αλλά σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.


Κάδρα Αν δεν αγαπάτε τις τόσο μεγάλες αλλαγές τότε μπορείτε απλά να κρεμάσετε στον τοίχο σας κάποιο κάδρο στο Χρώμα της Χρονιάς. Ο πίνακας FIUMI αξίας 71,12 ευρώ μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε σαλόνι ή τραπεζαρία.Γιατί DIAMANTOPOULOS HOME  σημαίνει σπίτι!